dimecres, 21 de gener del 2009

El President de les noves tecnologies.

Ahir, als Estats Units, van proclamar a Barack Obama, nou President dels Estats Units, al meu parer, el President més mediàtic dels Estats Units, dels últims anys, amb molta diferència. He pogut escoltar per les ràdios que juntament a Lincoln i Kennedy, és el President que més fervor popular a provocat entre la ciutadania americana i mundial.

A què és deu el seu èxit? Hi ha molts factors, el primer President negre dels Estats Units, la nefasta gestió del seu antecessor, etc, però segur que déu el seu èxit a la seva capacitat d’ús de les noves tecnologies. Ja a les primàries, vaig llegir un dia, que tenia 2.000.000 d’amics i amigues al facebook, quina plataforma comunicativa!!!, cada cop que volia comunicar alguna cosa, tenia 2.000.000 de persones que rebien el seu missatge a l’ordinador, juntament als missatges que rebien al seu dia a dia, d’amics, familiars, companys de feina, etc, i això evidentment, el fan ser un personatge molt familiar. A més, aquestes 2.000.000 de persones, també fan de plataforma d’expansió del missatge.

Una altra dada, avui he entrat al facebook del President dels Estats Units, ja tenia 4.000.000 de seguidors!!!, crec que a partir d’ara, qualsevol líder polític, ha de tenir a les noves tecnologies com a un aliat imprescindible.

Per finalitzar, un perill que hi veig, que no té res a veure, amb les noves tecnologies, quant més gran és l’expectativa, més gran pot ser la decepció.

Salut.

4 comentaris:

Adam ha dit...

Nosaltres tenim a l'Ernest Benach, que ens actualitza de la seva feina, penjant fotos, comentaris, ... al seu facebook.

També ha comptat amb una potent ciber-campanya, dels seus seguidors que seguien i comentaven els seus actes.

Carles Pasqual ha dit...

Si Adam, l’Ernest és avui a Catalunya el polític referent en noves tecnologies, està proper als 5.000 amics. Aquesta xifra, si la comparem amb els números d’Obama, és molt petita, però déu ni do, tenir 5.000 persones al teu costat. Puigcercós, que ha començat molt més tard, ja en té més de 1.500, són uns bon números, però s’ha de créixer més, i sobretot de gent de fora de la ceba, per poder arribar el missatge.
Crec que és molt important, la xarxa social que em creat a l’Ebre, no sé la dels altres partits, però la nostra és molt activa, i entre tots podem difondre amb molta més facilitat és nostre missatge.
Salut

moragons ha dit...

La xarxa que heu creat a l'ebre és admirable si la comparem amb la de les altres regionals d'ERC, us en dono fe, que per això faig de secretària !!!

Respecte les noves tecnològies la clau està en la capilaritat que em d'aconseguir des d'ERC per copsar el sentiment independentista existent i que fins ara encara no hem sabut captar pels subjectivismes que guien els actes irreflexius que a posteriori paguem per no actuar guiats per la raó i el sentit comú. Només amb aquests elements es pot elaborar una estratègia i guanyar una batalla, la passió de la lluita neix de la certesa de la raó, i la nostra lluita és molt dura. Tenim davant un estat opressor del que ens hem de lliurar per assolir la llibertat que tots volem per les generacions futures de catalans i catalanes. Així que amics, a emprar tots aquells mitjans que calgui, des del boca a boca fins a les mes avançades tecnologies, per assolir el nostre objectiu, un estat lliure català. Salut i visca la Terra

2teixidor ha dit...

Jo també he afegit lo teu bloc al llistat d'Alego.
Salut!
Àngel Lluís