dimecres, 24 de setembre del 2008

PUNT ÒMNIA TORTOSA











Avui s’ha presentat a la premsa, el Punt Òmnia de Tortosa, al Casal de Gent Gran. Un projecte que té com a finalitat garantir que qualsevol persona pugui, a partir de les noves tecnologies, ser inclòs a la comunitat social, evitant la fractura i l’analfabetisme digital, i demà a les 18.00, al mateix Casal es presentarà al conjunt de les associacions del Baix Ebre.

Hi hauran tres línies d’actuació:
- Línia de formació. Desenvolupa tallers monogràfics de curta durada que permetin oferir uns itineraris formatius més amplis i flexibles adequats a la realitat i a la demanda de les persones i de la col·lectivitat.
- Línia d’inserció social i laboral. Aquesta línia posa a l’abast de la població un conjunt de recursos i d’informació útils per a la recerca de feina i la seva incorporació al mercat laboral.
- Línia d’ús comunitari. És la línia que caracteritza més la filosofia del projecte. Ofereix espais i suport tècnic-pedagògic per a tothom, persones individuals, entitats, grups i col·lectius.

El Casal de Gent Gran, es converteix en l’equipament multius del Departament de Governació, ja que al seu interior tenim, el Casal de Gent Gran, l’Oficina d’Acció Ciutadana, les aules de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i ara el Punt Òmnia. Esperem que amb la remodelació que ja hem començat i que finalitzarà entre el 2009 i 2010, sigui un espai de referència a les Terres de l’Ebre.

Si voleu més informació podeu adreçar-vos al bloc i al mail.

1 comentari:

Mona.DJ ha dit...

Hola soc Jordi del punt omnia de (lleida), prompte passaré a visitar les instal·lacions de Tortosa.
Jo soc de Tortosa i tinc un blog que esta relacionat amb el punt òmnia d'aqui. Esteu tots invitats a veure els blogs i la nostra pagina web.
Jo soc el DJ d'aqui, pero al febrer estaré a Tortosa.
Us facilito la direcció del meu blog:
www.monadjblog.blogspot.com

Gracies i que vaigue be al punt Òmnia de Tortosa.